Dobozgyártás kreatívan

A jó csomagolás eladja magát – tartják sokan, és nem tévednek. Épp ezért nyomdánkban különös figyelmet fordítunk a dobozokra: számos változatban elérhetőek, minden stílusra és elképzelésre kínálunk megoldást. Legyen kicsi, nagy, ünnepi vagy hétköznapi, nálunk megtalálja a termékéhez illőt!

Kezdjük az alapoknál!

A dobozok általában egy speciális dobozkartonból készülnek, amely többféle grammsúlyban választható, felhasználástól függően. Ez a gyakorlatban a következőt jelenti: amennyiben például webshophoz tervezünk dobozokat, érdemes keményebb, ellenállóbb kartonokat választani, hiszen masszív igénybevételnek lesznek kitéve. A szállítás során meg kell védeniük a terméket, és fontos, hogy maguk a dobozok is esztétikus formában érkezzenek meg a vásárlóhoz.

Amennyiben viszont díszcsomagolást tervez, lehet vékonyabb, elegánsabb papírokkal is számolni. Itt kisebb az esély a káros környezeti behatásokra.

Mi kerülhet a dobozokra?

Kis túlzással bármi: a megjelenésnek csak a fantáziája szabhat határt! Színek tekintetében a lehetőségek végtelenek, és egyedi grafikájával is elláthatja a dobozokat. Kerülhet rá logó, üzenet, kampány szlogen, de akár kedvezményeket, akciókat hirdető üzenet is. Hogy melyiket érdemes választani? Gondolja át, hol fog megfordulni a doboz, vásárlóközönsége mely szegletével fog találkozni. Ezek után határozza meg, mi számukra a releváns üzenet, és milyen designnal tudja őket megszólítani. Ha segítségre van szüksége a grafikai tervezéssel kapcsolatban, keressen minket bizalommal.

Milyen formájú lehet a doboz?

Itt szintén számos lehetőség várja. Igény esetén egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani. Fontos, hogyha előbbit választja, stancszerszámot kell készítenünk, amelynél egy egyszeri gyártási költséggel is számolni kell. Megspórolhatja, ha már meglévő formáink közül választ.

És hogy mik ezek? Összegyűjtöttük Önnek a legnépszerűbb darabokat. Van közöttük hagyományos, díszitett, ablakos, figyelemfelkeltő, vagy éppen diszkréten elegáns. Azonban pár tulajdonság mindegyikben közös: úgy alakítottuk ki őket, hogy könnyen kezelhetőek és egyszerűen összehajthatóak legyenek.

Nézzen körül és válassza ki új kedvencét!

Kiegészítő ötletek dobozokhoz

Ha kész a doboz, egyéb nyomdai termékekkel fokozhatja a vásárlói élményt! Például szórólapokat (akár személyre szólóan!) is tehet a termékek mellé, mellyel további érdekességeket oszthat meg vevőivel, esetleg tájékoztathatja őket későbbi kedvezményeiről, új termékeiről. Ha pedig aktualizálná dobozait, könnyedén megteheti matricák segítségével, így elkerülheti az újranyomást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és belevágna a dobozgyártásba, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Doboz készítés árajánlatkérés
2021. február 22.

Ilyen egyedi letisztult weboldalt szeretne ön is? Szívesen segítünk.