Vip-Phone webáruház

A leggyakoribb mobiltelefon márkák 2019-ben

A mobiltelefon, vagy manapság gyakoribb megnevezéssel okostelefon, szinte már elképzelhetetlen eszköze a mindennapi életünknek. Harminc év alatt akkorát fejlődött ez a szegmens, hogy sokan még mindig nem hiszik el, hogy ekkora kis műszaki készülékekben ennyi „erő” és „tudás” van. Ha nézünk egy régi, 80-as, vagy 90-es évekbeli amerikai filmet, akkor gyakran láthatjuk, hogy a közel téglaméretű és vastagságú telefonok csak a gazdagok kiváltsága volt, manapság viszont már bárki egy hihetetlenül erős telefonhoz juthat akár 50.000, vagy 60.000 forintért. A mobiltelefonok piaca még mindig növekvőben van, mivel évente jelennek meg az újabb, erősebb és jobb készülékek. Egy mobiltelefonnal ma már szinte bármit el lehet végezni, amit az asztali számítógépen, vagy egy laptopon tudunk. Ha akarunk filmet nézhetünk, internetezhetünk, szórakozhatunk zenét hallgathatunk, fényképezhetünk, vagy akár még dolgozhatunk is. Számos gyártó készít minőségi és megbízható telefonokat, így fel is sorolunk párat a teljesség igénye nélkül. Listánkban a leghíresebb és legjobb gyártókat soroljuk fel, de azért egy-két kisebb márkát is megemlítünk.

Samsung telefonok

Feltételezhetően senki sem lepődött meg a Samsung megemlítésén, mivel az egész világot figyelembe véve 2019 ez a márka volt a legtöbbet használt. A világon az összes mobiltelefon vásárlást figyelembe véve az emberek 31,29%-a a Samsung márkát választotta. A legjobb készülékeik közé tartozik a Samsung Galaxy Note 10+ és a Samsung Galaxy S10+. Ha valaki nem szeretne több, mint 300.000 forintot kiadni egy telefonért, akkor is van még opciója, ha a Samsungot szeretné választani. A Samsung Galaxy A80 egy kiváló középkategóriás telefon körülbelül 120.000 forintrét, míg a Samsung Galaxy A40 egy belépő kategóriás készülék, melyet megvásárolhat már körülbelül 65.000 forintét.

Apple telefonok

Az iPhone-oket sem kell valószínűleg a legtöbb embernek bemutatni, mivel az Apple márka birtokolja a második helyet a világ legtöbbet használt márkája közül 2019-ben. Az emberek 24,76%-a választotta az amerikai Apple-t. A legújabb és legjobb készülék, amit megvásárolhat tőlük az iPhone 11 Pro Max, melyet körülbelül 400.000 forintért vehet meg. Az iPhone Xs Max már elérhető körülbelül 260.000 forintért, az iPhone 8 170.000 forintért, míg az iPhone 7 120.000 forintért. Természetesen minden ár az új változatokra vonatkozik, használtan jóval kedvezőbb áron lehet hozzájuk jutni az Apple termékekhez.

Huawei telefonok

A Huawei hatalmas érvágáson ment keresztül az utóbbi hónapokban, mivel a Google megtiltotta az Android operációs rendszer használatát a jövőben megjelenő készülékeiken, de ez természetesen nem szegte a kínai óriáscég kedvét és gőzerővel dolgoznak az új operációs rendszerükön, mely majd hajtani fogja a telefonjaikat. A jelenlegi kínálatban még az Android operációs rendszer található meg, így ha Ön vásárolni szeretne egy Huawei P30 Pro-t, mely jelenleg a legjobb elérhető Huawei telefon a világon, akkor azon még élvezheti az Androidot. A telefont egyébként körülbelül 275.000 forintért vásárolhatja meg. Ha nem szeretne ennyi pénzt áldozni egy Huawei telefonra, akkor válassza a P20 Pro-t 120.000 forint körüli összegért, vagy a Mate 20 Lite-ot 70.000 forintért.

Xiaomi telefon

A Xiaomi készíti a legjobb ár-érték arányú telefonokat, ehhez kétség sem férhet. Már 65.000 forintért is olyan telefont kapunk, melyre nem lehet panasz. Folyamatosan növekednek és fejlesztenek, hogy minél jobb áron, minél jobb hardvert és kamerát kapjunk. A csúcskészülékük, mely a Xiaomi Mi Note 10 Pro-ra hallgat, körülbelül 180.000 forintért a miénk lehet. Igen, az a készülék felveszi a versenyt az Apple és Samsung 300-400.000 forintos termékeivel. Ha nem szeretne ennyi pénzt kiadni egy Xiaomi készülékért, akkor vásárolhat egy Mi 9T-t 100.000 forint körüli összegért, vagy egy Redmi Note 8T-t, 65.000 forintért.

Ezek lettek volna a leghíresebb és legjobb telefongyártók, melyek uralják a jelenlegi piacot. Ez a négy márka közel 75%-át teszi ki a mobilpiacnak, így egyértelműen a piac krémjét soroltuk most fel Önnek.

Természetesen egy megbízható mobiltelefon webáruház is szükséges, hogy beszerezze a következő készülékét. A Vip-Phone webáruházban megtalálja a fent felsorolt termékeket és ha meg is szeretné tekinteni a készülékeket, akkor látogasson el a boltjukba is, mely a Váci úton található.

Szívesen megvalósítanátok a fentieket? Kérjétek a Focus-Premier Nyomda segítségét!

Árajánlat kérés
2019. február 6.