Digitális nyomtatás

Amennyiben kis példányszámban, vagy egyedi darabokat szeretne nyomtatni, válassza a digitális nyomtatást! Digitális nyomtatással többek között készíthető egyszínes könyv, színes könyv, prospektus, katalógus, marketing kiadvány, szórólap, étlap, matrica, névjegykártya, belépőjegy és még számtalan termék. Ha szeretné megtudni, az Ön számára melyik technológia az optimálisabb, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

Árajánlatkérés

Mit jelent a digitális nyomtatás?

A széles körben alkalmazott ofszetnyomtatás mellett a digitális nyomtatás is elérhető a legtöbb nyomdában. A különbség a kettő között a következő: az ofszetnél speciális lemezeket szükséges létrehozni a nyomtatáshoz, ezekkel készül ez a nyomat. Digitálisnál nincs szükség előbbiekre, ugyanis a nyomtatás képe a számítógépből egyenesen a nyomógépbe kerül. Kicsiben a legtöbben találkoztak már a módszerrel: pontosan úgy működik, mint az irodai, otthoni nyomtatók. A nagytestvérek azért pár tulajdonságban különböznek: nagy sebességgel, professzionális minőségben nyomtatnak. Az ofszettel összehasonlítva a végső nyomatokban alig fedezhető fel különbség.

Fontos tudnivalók

Bár nincs szükség lemezek elkészítésére, az árképzés nagy tételben mégsem közelíti meg az ofszet nyomtatást. Egy bizonyos tétel fölött a lemezek ára megtérül, így a digitális nyomást csak ezalatt javasoljuk. További felhasználási lehetőség, ha nagyon feszes a határidő: ebben az esetben ugyanis kikerülhető a lemezek elkészítésének ideje, és a beálláshoz elhasznált idő.

Milyen típusú termekéhez ajánljuk?

A digitális nyomtatást egyrészt kis tételben, másrészt egyedi nyomatoknál javasoljuk: mivel a nyomtatási kép folyamatosan változtatható a számítógépen, egyes elemek bármikor cserélhetőek.Ezt kifejezetten nehézkes megoldani lemezekkel, így például sorszámozott karszalagok, oklevelek, meghívók, stb. termékek esetén egyértelműen a digitális nyomtatást érdemes alkalmazni.

Minden termék

Digitális nyomtatás Budapesten

Amennyiben kis példányszámban, vagy egyedi darabokat szeretne nyomtatni, válassza a digitális nyomtatást, várjuk fővárosi nyomdánkban! Többek között készíthető általa egyszínes könyv, színes könyv, prospektus, katalógus, marketing kiadvány, szórólap, étlap, matrica, névjegykártya, belépőjegy és még számtalan termék.

A digitális nyomtatás jelentése

A széles körben alkalmazott ofszetnyomtatás mellett a digitális nyomtatás is elérhető a legtöbb nyomdában. A különbség a kettő között a következő: az ofszetnél speciális lemezeket szükséges létrehozni a nyomtatáshoz, ezekkel készül ez a nyomat. Digitálisnál nincs szükség előbbiekre, ugyanis a nyomtatás képe a számítógépből egyenesen a nyomógépbe kerül. Kicsiben a legtöbben találkoztak már a módszerrel: pontosan úgy működik, mint az irodai, otthoni nyomtatók. A nagytestvérek azért pár tulajdonságban különböznek: nagy sebességgel, professzionális minőségben nyomtatnak. Az ofszettel összehasonlítva a végső nyomatokban alig fedezhető fel különbség. A digitális nyomtatást egyrészt kis tételben, másrészt egyedi nyomatoknál javasoljuk: utóbbinál azért, mert a nyomtatási kép folyamatosan változtatható a számítógépen, egyes elemek bármikor cserélhetőek. Ezt kifejezetten nehézkes megoldani lemezekkel, így például sorszámozott karszalagok, oklevelek, meghívók, stb. termékek esetén egyértelműen a digitális nyomtatást érdemes alkalmazni.

A digitális nyomtatás ára

Az árképzést tekintve a digitális nyomtatást kis tételben javasoljuk ügyfeleinknek. De miért? Mert bár nincs szükség lemezek elkészítésére, nagy tételben mégsem közelíti meg az ofszet nyomtatás optimális árait. Egy bizonyos mennyiség fölött a lemezek költsége ugyanis megtérül, így a digitális nyomást csak ezalatt javasoljuk – ebben az esetben viszont verhetetlen árat produkál. További felhasználási lehetőség, ha nagyon feszes a határidő: kikerülhető ugyanis a lemezek elkészítésének ideje, és a beálláshoz elhasznált idő – így tehát megtérül a digitális nyomtatás ára nagy mennyiségű reklámtermék gyártásakor is.

Árajánlatkérés akár 24 órán belül

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlünk, akár ofszet akár digitális nyomtatásról legyen szó. Amennyiben kérdése lenne a nyomdai árkéréssel kapcsolatban, keressen bizalommal elérhetőségink bármelyikén.

Árajánlatkérés