Papírtáska készítés

Papírtáska készítés

Lehet elegáns, ünnepi, de akár hétköznapi és gyakran használatos is. Logójával, grafikájával igazán egyedivé tehető.

Termékleírás:

 

A papírtáskák felhasználására számos lehetőség van: akár kész termékeit szeretné átadni, akár céges rendezvényen lepné meg a résztvevőket, egy egyedi grafikával ellátott papírtáska rendkívül esztétikus és professzionális megjelenést kelt. Zsinórfüles változatban készítjük el a nyomtatott terméket, több méretben, általában 200g-os műnyomó papírból (kreatív papírok is választhatóak).

 

E terméknél nyugodtan szabadon engedheti a fantáziáját: a külső borításra kerülhet fólia, lakkozható, de akár prégelést is választathat. A technika során fényes, csillogó felülettel látjuk el a felületet, amely például egy karácsonyi papírtáska esetében rendkívül esztétikus és ünnepi megjelenést kölcsönöz.

 

Amennyiben termékei csomagolásához szeretné felhasználni és fontos Önnek a környezetvédelem, a papírtáska szintén remek választás – kérhető újrahasznosított papírból, az elkészült termék pedig szintén újra feldolgozható. Érdeklődjön munkatársainktól lehetőségeiről!

Elkészülési határidő:

 

4-8 munkanap,

amely módosulhat a termeléstől függően.

Árajánlatkérés:

  • Csillaggal jelölt részek kitöltése kötelező. *
  • A gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve B-s méreteknél a szűkített azaz a 'k' betűvel jelzett méreteket javasoljuk. Az általunk használt szűkített B-s formátumok járnak a legkisebb eselékkel.