Plakát nyomtatás

Más néven: Poszter

Kültéren és beltéren is használható, kis és nagy méretben is megrendelhető, figyelemfelkeltő reklámhordozó.

Árajánlatkérés

Termékleírás:

Ismert nyomdai termék, kültéren és beltéren egyaránt használható. Látványos, akár nagy méretben is választható, így a legfigyelemfelkeltőbb reklámtermékek közé tartozik. Amennyiben külső helyszínen tervezi elhelyezni plakátjait, érdemes mindenképpen felületvédelmi eljárásokat is használni, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak.

Plakátok nyomtatásakor széles papírválasztékot biztosítunk, hogy biztosan megtalálhassa az Ön számára megfelelőt. Vékonyabb, vagy vastagabb változat is elérhető – gondolja át, milyen felületre tervezi elhelyezni a plakátokat, kollégáink pedig szívesen segítenek a tökéletes papír kiválasztásában. Az említett felületvédelmi eljárások közül az UV-lakkozást ajánljuk a leginkább, amely lassítja az idő előtti kifakulást és a színek elvesztését, ezért ritkábban szükséges újranyomtatni a plakátokat. Tehát bár előbbi plusz költséget jelent a végösszegnél, az újranyomás költségével szemben mégis jelentősen kevesebb.

Felhasználási területek: irodai dekoráció, kül- és beltéri hirdetések, rendezvény anyagok, fesztiválok területén elhelyezett információhordozók, stb.

Plakát nyomtatás esetén a gazdaságos szabványméretek a következők:

A/1, A/2, A/3, A/4,
Ha egyéb konkrét elképzelése van, kérjen árajánlatot tőlünk.

Elkészülési határidő:

3-4 munkanap,
amely módosulhat a termeléstől függően.

Árajánlatkérés