GRAFIKÁK – KIADVÁNYOK TERVEZÉSE

Miben lehetünk a segítségedre?

A túlzsúfolt, elavult nyomdai termékek vagy online grafikai megoldások ideje lejárt. Az cégek egyre jobban a letisztult, kifinomult látványvilágú kreatívokat szeretnék látni és használni a különböző felületeiken, legyen az offline vagy online. Egy jól eltalált grafikai designnal, egy kreatív logóval, egy odaillő tervvel el lehet kapni a néző érdeklődését, és ha sikeres ez a fajta figyelem felhívása, ez már egy eredményes design. Ezt az igényt kell kielégítenie a kreatív grafikai tervezésnek.

Matrica gyártás

KREATÍV TERVEZÉS

Egyedi megjelenésű kreatívok tervezése (pl. szórólap, plakát, kiadvány, stb.), melyekkel könnyedén felkelthető az érdeklődés.

grafikai tervezés kiadvány szerkesztés

ONLINE GRAFIKA

Céges brosúrák, magazinok, szórólapok, mappák, kiadványok, jegyzettömbök, füzetek tervezése, melyek szerves részét képezik a nyomtatott megjelenéseknek.

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Céges brosúrák, magazinok, menükártyák tervezése, melyek szerves részét képzik a nyomtatott megjelenéseknek.

REFERENCIÁK

Tekintse meg grafikai tervezéseinkből összeállított portfóliónkat. Szórólapokat, brosúrákat, magazinokat és további grafikai elemeket.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Töltse ki űrlapunkat és kérjen ajánlatot tervezett grafikai projektjéhez. Kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük minél részletesebben írja le elképzeléseit.