Domborozás

Színhasználat nélkül is mutatós egy-egy elem kiemelésére. Fantáziadús és különleges megoldás, a stancolás mellett a leginkább kedvelt felületkezelési forma.

Árajánlatkérés

Termékleírás:

Ha olyan technikát keres, amellyel tovább emelheti nyomtatott anyagai megjelenését, de nem szeretne hivalkodó vagy túlzottan extrém lenni, válassza a dombornyomást! A technikával egyes elemek és betűk kiemelhetők, illetve a papírlapba süllyeszthetők – ez adja az izgalmas 3D hatást. A színekkel tovább fokozhatja a végeredményt: ha a dombornyomott felületek eltérő árnyalatúak, még erősebbé tehető a kiemelés. Azonban, ha a betűk megegyeznek a háttér színével és csupán a térbeli eltéréssel jelennek meg, elegánssá és kifinomulttá teheti a kiadványokat. Fontos tudnivaló, hogy csak egy bizonyos grammsúly fölött alkalmazható a felületnemesítő eljárás, a túl vékony papírok nem alkalmasak dombornyomásra.

Alkalmazási terület:

A dombornyomás széleskörűen használható eljárás, szinte bármely kiadványon elképzelhető. Névjegykártyákon előszeretettel alkalmazzák a nevekhez, címekhez, de könyv- illetve katalógusborítókon, díszdobozokon és remekül mutat.

Árajánlatkérés