Spirálozott kiadvány

Könnyen kezelhető, tartós nyomdai termék: a speciális spirál könnyített lapozást biztosít.

Árajánlatkérés

Termékleírás:

Könnyen kezelhető, emellett tartósan ellenálló nyomtatott termék. A speciális spirálnak köszönhetően praktikusabb és mutatósabb hagyományos társaihoz képest, így céges jegyzetfüzetként például tökéletes választás.

Spirálozott kiadványok esetén a lapokat egy speciális spirál rögzíti. Kisebb példányszám esetén fehér, fekete és ezüstszínű spirál választható, nagyobb megrendelés esetén viszont elképzeléseinek megfelelően további színek is kérhetőek. A spirál méretét a lapok száma határozza meg: kisebb példányszám esetén vékonyabb, nagyobb terjedelem esetén vastagabb. A borító esetében javasoljuk a felületvédelem használatát, mert így még tovább növelhető a kiadvány élettartama.

Ha szeretné elkészíttetni ezt a sokoldalú és praktikus kiadványt, vegye fel velünk a kapcsolatot! A grafikai kialakításban is örömmel segítünk: csak gondolja át, milyen nyomtatott termékre vágyik pontosan, tapasztalt grafikus kollégáink pedig valóra váltják ötleteit.

Szabvány méretek:

A/3, A/4, A/5, A/6,
B/3k, B/4k, B/5k, B/6k

A gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve B-s méreteknél a szűkített, azaz a ‘k’ betűvel jelzett méreteket javasoljuk. Az általunk használt, szűkített B-s formátumok járnak a legkisebb eselékkel.

További gazdaságos méretek:

20 x 20 cm, 15 x 15 cm
Ha egyéb konkrét elképzelése van, kérjen árat tőlünk.

Elkészülési határidő:

6-9 munkanap,
amely módosulhat a termeléstől függően.

Árajánlatkérés