Naptár nyomtatás

Más néven: falinaptár, irkatűzőt falinaptár, asztali naptár, kártyanaptár, speditőrnaptár

A reklámhordozó, amely 365 napon át tart! Sokoldalú nyomtatott termék, amely minden hónapban megújul.

Árajánlatkérés

Termékleírás:

Izgalmas reklámtermék, jellemzője, hogy egész évben használatos – ez például verhetetlen előny a szórólapokkal szemben. Havonta más és más információval láthatja el ügyfeleit, felhívhatja a figyelmet aktualitásaira, akcióira. A termék lehet fali, asztali, spirálos, lyukasztott, kártya vagy speditőrnaptár – a végső formának csak a fantáziája szab határt. A grafikai kialakításban is szívesen segítünk, így kalendáriuma teljes tervezését és gyártását ránk bízhatja. Csak gyűjtse össze, pontosan milyen elképzelései vannak készítendő naptárjával kapcsolatban, mi pedig kihozzuk a legtöbbet ötleteiből. Komplex reklámhordozó révén alapos átgondolást igényel a koncepciója, hiszen egész éves marketing tervét támogathatja egyetlen termékkel.

A naptár nyomtatás esetében fontos tudnivaló, hogy megrendelésüket nem érdemes az év utolsó hónapjára hagyni, a decemberi nagyszámú megrendelések miatt. Egy kicsit tehát hamarabbra szükséges ütemezni, hogy január elsején már biztosan ott díszeleghessenek minden falon és asztalon.

Naptár nyomtatás esetén a gazdaságos szabványméretek a következők:

Nyomdánk a legváltozatosabb méretű megrendelésekre is felkészült, kérjen tőlünk árajánlatot.

Elkészülési határidő:

7-10 munkanap,
amely módosulhat a termeléstől függően.

Figyelem!

Naptárak esetében érdemes már időben megkezdeni a gyártást, mert év végén a megnövekedett megrendelések miatt meghosszabbodhat a határidő.

Árajánlatkérés