Katalógus nyomtatás, Prospektus nyomtatás

Más néven: kiadvány, prospektus, magazin, pur ragasztókötés, puhatáblás könyv.

Strapabíró magazin, optimális áron! Válassza puhatáblás könyveinket, melyek elegáns megjelenésük mellett erős használat esetén is rendkívül tartósak.

Árajánlatkérés
Katalógus gyártás

A prospektus készítés, katalógus nyomtatás menete

Amennyiben időtálló nyomtatott terméket keres kedvező áron, ismerje meg ragasztókötött könyveinket! A lapokat PUR technológiával rögzítjük, melyek erős igénybevétel esetén is időtálló, szinte széttéphetetlen kiadványt biztosítanak. Amennyiben a szerkesztés fázisában is segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal! Kellő szakértelemmel rendelkező munkatársaink igény esetén a tervezéstől a gyártásig elkísérik katalógusa elkészítésében.

Az említett PUR-kötés legnagyobb előnye, hogy a régebben használt ragasztókötéssel szemben sokkal erősebb, lényegesen hosszabb élettartamot biztosít a kiadvány számára. Emellett kötési ideje is gyorsabb, mindössze 24 óra. A prospektusok tartóssága tovább növelhető felületvédelmi eljárásokkal, ezért érdemes tehát ofszetlakkozni vagy fóliázni.

Megjelenésük exkluzív, figyelemfelkeltő, mégis olcsóbbak a keménykötésű kiadványokkal szemben. A katalógus készítést, vagy prospektus készítést ajánljuk például termékkatalógusként, évkönyvként vagy akár például egy kiállítást bemutató művészeti kiadványként.

Szabvány könyvméretek:

A/4, A/5, A/6,
B/4k, B/5k, B/6k

A gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve B-s méreteknél a szűkített, azaz a ‘k’ betűvel jelzett méreteket javasoljuk.
Az általunk használt, szűkített B-s formátumok járnak a legkisebb eselékkel.

További gazdaságos méretek:

20 x 20 cm, 15 x 15 cm
Ha egyéb konkrét elképzelése van, kérjen árajánlatot tőlünk.

Elkészülési határidő:

5-7 munkanap,
amely módosulhat a termeléstől függően.

Árajánlatkérés