Brosúra nyomtatás, füzet készítés

Más néven: Irkafüzet, tájékoztató füzet, kiadvány, magazin, brossúra nyomtatás, brossúra gyártás

Gyors és gazdaságos, 80 oldalas terjedelemig a legoptimálisabb választás. Speciális irkatűzéssel készülnek és a legnépszerűbb nyomdai termékek.

Árajánlatkérés

Termékleírás:

A füzetek brosúra, vagy tájékoztató füzet néven is ismeretesek. Jellemzőjük, hogy gyorsan elkészülnek, gazdaságosak, így nem véletlenül a legismertebb és legnépszerűbb nyomdai termékek közé tartoznak. A lapokat úgynevezett irkatűzéssel rögzítjük egymáshoz, de omega kapcsos tűzés is választható a füzet készítés előtt.

Kisebb terjedelmű nyomtatott termékeknél ez a legköltséghatékonyabb választás, ugyanis ára igen kedvező. Ez 8 oldalas terjedelemtől kérhető, az oldalszámokat efelett pedig 4-esével szükséges emelni. Maximum 80 oldalig használható, magasabb oldalszámnál már inkább a ragasztókötést használjuk a kiadvány tartóssága érdekében.

A füzet készítést ajánljuk termékbemutatáshoz, szezonális akciók részletesebb leírásához, útmutatóként, de akár műsorfüzetként is remek választás. Bár irkafüzeteink kiváló minőségűek, amennyiben masszív igénybevétel éri majd nyomtatott termékét, javasoljuk a ragasztott, illetve a puhatáblás kiadványokat. A gyártás mellett a tervezés folyamatában is szívesen részt veszünk, így a grafikai kialakításban is kérheti munkatársaink segítségét.

Szabvány füzetméretek:

A/3, A/4, A/5, A/6,
B/3k, B/4k, B/5k, B/6k

A gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve B-s méreteknél a szűkített, azaz a ‘k’ betűvel jelzett méreteket javasoljuk.
Az általunk használt, szűkített B-s formátumok járnak a legkisebb eselékkel.

További gazdaságos méretek:

20 x 20 cm, 15 x 15 cm
Ha egyéb konkrét elképzelése van, kérjen árat tőlünk.

Elkészülési határidő:

4-5 munkanap,
amely módosulhat a termeléstől függően.

Árajánlatkérés