Könyvgyártás

Más néven: Keménytáblás könyv

Exkluzív megjelenés és masszív igénybevétel esetén is hosszú élettartam jellemzi keménykötésű kiadványainkat.

Árajánlatkérés

Termékleírás:

A legerősebb kötési forma, tartós, masszív igénybevétel esetén is ellenálló. Exkluzív megjelenést biztosít a nyomtatott termékeknek, így tökéletes forma például szakmai bemutató, vagy művészeti kiadványok számára is. A könyv költséges nyomdai termék, ám előbbiek alapján megtérül a befektetett összeg.

A kivitelezés a következőképpen történik: a belíveket cérnafűzéssel rögzítjük egymáshoz, amely tartós használat során sem engedi szétesni a lapokat. A borítót egy 2 mm-es szürkelemezre kasírozzuk, és felületvédelmi eljárásokkal látjuk el, mint például lakkozás vagy fóliázás. A belíveket és a borítót elöl és hátul előzék fogja össze. A végső lépés a nyitóbígelés elkészítése, amely funkciója a lapozás könnyítése.

Felhasználás: tankönyvek, irodalmi, művészeti kiadványok, exkluzív termékbemutatók, illetve klasszikus értelemben vett olvasmányos könyvek, stb. Kis tételben is elkészítjük könyveit, így például regények magánkiadását is vállaljuk. Amennyiben a kiadványszerkesztésben segítségre van szüksége, keresse fel grafikus munkatársainkat.

Szabvány könyvméretek:

A/4, A/5, A/6,
B/4k, B/5k, B/6k

A gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve B-s méreteknél a szűkített, azaz a ‘k’ betűvel jelzett méreteket javasoljuk. Az általunk használt, szűkített B-s formátumok járnak a legkisebb eselékkel.

További gazdaságos méretek:

20 x 20 cm, 15 x 15 cm
Ha egyéb konkrét elképzelése van, kérjen árat tőlünk.

Elkészülési határidő:

8-15 munkanap,
amely módosulhat a termeléstől függően.

Árajánlatkérés