Mappa nyomtatás

Más néven: Irattartó, iratrendező, dosszié, mappa gyártás

Egyedi logóval ellátott irattároló. Praktikum és dekoratív megjelenés jellemzi mappáinkat. Töltse le ingyenes stancrajzainkat.

Árajánlatkérés

Termékleírás:

Készíttesse el egyedi grafikájával ellátott mappáját! Az egységes irattárolók professzionális és rendezett hatást keltenek, így minden iroda kötelező darabjai. Konferenciákon, szakmai rendezvényeken is rendkívül praktikusnak bizonyulnak, így a felhasználási terület is igen széles, ezért mindenképpen kérjen árajánlatot a mappa gyártásra!

Számos forma közül választhat, de egyéni elképzeléseket is örömmel valósítunk meg. A mappagyártáshoz szükség van egy úgynevezett stancszerszámra, amely a dosszié egyedi alakjának kialakításához használatos. Amennyiben dossziégyártáskor Önnek az optimális ár a legfontosabb szempont, válasszon a weboldalunkon megtalálható stancrajzok közül! Ilyen esetben nem számolunk fel extra díjat a szerszám elkészítéséhez, ráadásul mappák széles választékát kínáljuk. Csak töltse le ingyenes mapparajzainkat, illessze rá grafikáját, és adja meg megrendelésnél az az adott dosszié számát kollégáinknak. Amennyiben előbbiekre nincsen kapacitása, grafikus kollégáink örömmel segítenek. Keressen bennünket bizalommal!

Ajánlott papír vastagság:

Műnyomó esetén: 300g, 350g fényes vagy matt
Ofszet esetén: 250g, 300g

Mappa gyártás esetén a gazdaságos szabványméretek a következők:

A/4, és A/5-ös dokumentumok befogadására alkalmas.
Ha egyéb konkrét elképzelése van, kérjen tőlünk árat.

Elkészülési határidő:

4-5 munkanap,
amely módosulhat a termeléstől függően.

Árajánlatkérés

Ingyen letölthető Mappa stancrajzok

A mappagyártáshoz szükség van egy úgynevezett stancszerszámra, amely a dosszié egyedi alakjának kialakításához használatos. Amennyiben dossziégyártáskor Önnek az optimális ár a legfontosabb szempont, válasszon a weboldalunkon megtalálható stancrajzok közül! Ilyen esetben nem számolunk fel extra díjat a szerszám elkészítéséhez, ráadásul mappák széles választékát kínáljuk. Csak töltse le ingyenes mapparajzainkat, illessze rá grafikáját, és adja meg megrendelésnél az az adott dosszié számát kollégáinknak.

Ingyen letölthető mappa satncrajzok