Szolgáltatások

Budapest 22. kerületében található nyomdánk célkitűzése a magas minőségű nyomtatott termékek előállítása. Szolgáltatásainkat optimális áron, rövid átfutási idővel kínáljuk ügyfeleink számára. Teljes körű nyomást vállalunk: kiváló Heidelberg ofszet és digitális nyomógépekkel, valamint saját kötészettel is rendelkezünk, emellett tervezői feladatokat is végzünk.

Ofszet nyomtatás

Rendkívül hatékony, optimális árképzésű nyomtatási forma. Népszerű technika az iparban, a legtöbb nyomdai termék ugyanis ofszetnyomtatással készül.

Bővebben

Digitális nyomtatás

Amennyiben kis példányszámban, vagy egyedi darabokat szeretne nyomtatni, válassza a digitális nyomtatást!

Bővebben

Grafikai tervezés

Nyomdai anyagait professzionálisan, precízen, a mai irányzatoknak megfelelően és az Ön céljait szem előtt tartva készítjük el, melyet rögtön gyártásba is helyezünk.

Bővebben

Weboldal készítés

Minden vállalkozásnak, szervezetnek szüksége van egy látványos, egyszerűen kezelhető és átlátható weboldalra. Amit kínálunk: Profi weboldal készítés. Háromszoros „Év Honlapja” díjas kollégánk a megrendelő elvárásainak megfelelően, vele szorosan együtt működve dolgozik, hogy a végeredmény meghozza a kívánt és elvárt megkereséseket, megrendeléseket.

Fotózás

Prospektusok, céges anyagok, művészeti kiadványok, weboldalak első számú és legfontosabb főszereplői a kiváló minőségű fotók. Cégirodák, ipari létesítmények külső-belső tereinek a fotózását, épületfotózást, termék, vagy tárgyfotózást vállalunk professzionális színvonalon, technikai eszközökkel és kifogástalan utómunkával, hogy minden igényt kielégíthessünk.

Gerincvastagság mérő

Egy kiadványszerkesztés folyamatában a fedél vagy borító megtervezése kiemelten fontos feladat. Egyik alapvető eleme a méretek és a gerinc vastagságának pontos meghatározása.

Bővebben

Mappa stancrajzok

Ha céges mappa gyártását tervezi és kiemelkedően fontos önnek a jó ár, válasszon meglévő dosszié stancszerszámaink közül. Ingyen letölthető mappa stancrajzok közül válogathat, így megspórolhatja az új szerszám díját.

Bővebben

Domborozás

A dombor technika nagyon sok formabontó megoldásra ad lehetőséget, alkalmazható például névjegykártyák felületén vagy díszíthető vele puha- és keményfedeles könyv borítója is. Színhasználat nélkül is mutatós egy-egy elem kiemelésére.

Bővebben

UV lakkozás

A UV lakkozás segítségével kiemelhetünk bizonyos grafikai elemeket, netán teljes oldalakat, például a címet, vagy egy logót egy kiadvány borítóján.  De szinte az összes nyomdai termékünk gyártása során alkalmazható. Megfelelő dizájn elem lehet egy kiadvány küllemének hangsúlyozására.

Bővebben

Prégelés

Korábban ez a technológia aranyozás néven volt ismert, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy régebben csak egyféle, aranyszínű prégfólia létezett. Most már többféle színárnyalat közül lehet választani és ezzel is fokozni az adott könyv, vagy füzet megjelenését.

Bővebben

Stancolás

Stancolás segítségével szinte bármilyen forma kivágható a papírból. Ha kivágásról beszélünk, legyen szó wobblerekről, kártyanaptárakról, mappákról, attrapokról, belógókról, dobozokról, a stancolás felhasználási területe végtelen.

Bővebben

Proof - Minta

A proof nyomtatás, azaz színminta, arra szolgál, hogy meggyőződhessen a végeredmény színhelyes változatáról, mielőtt megkezdődne a nagy mennyiségű termék legyártása. Ez egy speciális proof papírra nyomott színminta, amely nyomógépeinkkel történt összehangolással teszi lehetővé, hogy a színhelyességet a gépmester reprodukálja.

Termékdíj

A kötelezettség az első gyártó-forgalombahozót terheli. Törvényi előírás, hogy megrendeléskor ügyfeleinknek nyilatkozni kell, ha a megrendelt munka nem termékdíj köteles. Már a weboldalunkon keresztül is megtehetik.

Bővebben

Árajánlatkérés akár 24 órán belül

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlünk, akár ofszet akár digitális nyomtatásról legyen szó. Amennyiben kérdése lenne a nyomdai árkéréssel kapcsolatban, keressen bizalommal elérhetőségink bármelyikén.

Árajánlatkérés