Szolgáltatások

Budapest 11. kerületében található nyomdánk célkitűzése a magas minőségű nyomtatott termékek előállítása. Szolgáltatásainkat optimális áron, rövid átfutási idővel kínáljuk ügyfeleink számára. Teljes körű nyomást vállalunk: kiváló Heidelberg ofszet és digitális nyomógépekkel, valamint saját kötészettel is rendelkezünk, emellett tervezői feladatokat is végzünk.

ofszet nyomtatás nyomda budapest

Ofszet nyomtatás

Rendkívül hatékony, optimális árképzésű nyomtatási forma. Népszerű technika az iparban, a legtöbb nyomdai termék ugyanis ofszetnyomtatással készül. Magas minőségű, részletgazdag nyomatok állíthatóak elő vele, gyorsan, kiváló áron. Az ofszetnyomtatást nagyobb tételű munkáknál ajánlott, ugyanis ebben az esetben mutatkozik meg a költséghatékonyságban rejlő ereje. Szinte bármilyen termék elkészíthető a módszerrel: egyszerű szórólapok, de akár exkluzív katalógusok is.

digitális nyomtatás nyomda budapest

Digitális nyomtatás

Amennyiben kis példányszámban, vagy egyedi darabokat szeretne nyomtatni, válassza a digitális nyomtatást! Digitális nyomtatással többek között készíthető egyszínes könyv, színes könyv, prospektus, katalógus, marketing kiadvány, szórólap, étlap, matrica, névjegykártya, belépőjegy és még számtalan termék. Ha szeretné megtudni, az Ön számára melyik technológia az optimálisabb, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

grafikai tervezés kiadvány szerkesztés

Grafikai tervezés

Nyomdai anyagait professzionálisan, precízen, a mai irányzatoknak megfelelően és az Ön céljait szem előtt tartva készítjük el, melyet rögtön gyártásba is helyezünk. Komplex szolgáltatásaink által az ötlet megszületésétől a kézhezvételig vállaljuk a reklámtermékek megalkotását.

Weboldal készítés

Minden vállalkozásnak, szervezetnek szüksége van egy látványos, egyszerűen kezelhető és átlátható weboldalra. Amit kínálunk: Profi weboldal készítés. Háromszoros „Év Honlapja” díjas kollégánk a megrendelő elvárásainak megfelelően, vele szorosan együtt működve dolgozik, hogy a végeredmény meghozza a kívánt és elvárt megkereséseket, megrendeléseket.

Fotózás

Prospektusok, céges anyagok, művészeti kiadványok, weboldalak első számú és legfontosabb főszereplői a kiváló minőségű fotók. Cégirodák, ipari létesítmények külső-belső tereinek a fotózását, épületfotózást, termék, vagy tárgyfotózást vállalunk professzionális színvonalon, technikai eszközökkel és kifogástalan utómunkával, hogy minden igényt kielégíthessünk.

Gerincvastagság mérő

Egy kiadványszerkesztés folyamatában a fedél vagy borító megtervezése kiemelten fontos feladat. Egyik alapvető eleme a méretek és a gerinc vastagságának pontos meghatározása. Ezt az oldalszám, a papír grammsúlya és egyéb paraméterek ismeretében kell kiszámolni. Az alábbi ikonra kattintva pillanatok alatt megtudhatja, milyen vastag lesz a megálmodott könyv.
mappa stancrajzok letölthető ingyen

Mappa Stancrajzok

Ha céges mappa gyártását tervezi és kiemelkedően fontos önnek a jó ár, válasszon meglévő dosszié stancszerszámaink közül. Szívesen felajánljuk a már elkészített rajzainkat! Ingyen letölthető mappa stancrajzok közül válogathat, így megspórolhatja az új szerszám díját. Biztosak vagyunk abban, hogy széles készletünkben talál olyan mappaformát, amely megfelel elképzeléseinek.

Domborozás

A dombor technika nagyon sok formabontó megoldásra ad lehetőséget, alkalmazható például névjegykártyák felületén vagy díszíthető vele puha- és keményfedeles könyv borítója is. Színhasználat nélkül is mutatós egy-egy elem kiemelésére. Fantáziadús és különleges megoldás, a stancolás mellett a leginkább kedvelt felületkezelési forma.

UV lakkozás

A UV lakkozás segítségével kiemelhetünk bizonyos grafikai elemeket, netán teljes oldalakat, például a címet, vagy egy logót egy kiadvány borítóján. Mivel egy költséghatékony, gyors eljárásról van szó, ezért bátran ajánljuk mappák, könyvborítók és belívek készítésekor is. De szinte az összes nyomdai termékünk gyártása során alkalmazható. Megfelelő dizájn elem lehet egy kiadvány küllemének hangsúlyozására.

Prégelés

Korábban ez a technológia aranyozás néven volt ismert, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy régebben csak egyféle, aranyszínű prégfólia létezett. Most már többféle színárnyalat közül lehet választani és ezzel is fokozni az adott könyv, vagy füzet megjelenését. A prégelés biztonságtechnikai funkciót is betölthet, hiszen rendkívül nehéz reprodukálni.

Stancolás

Stancolás segítségével szinte bármilyen forma kivágható a papírból. Ezzel a technológiával íveltre vagy lyukasra is formálható az alapanyag. Ha kivágásról beszélünk, legyen szó wobblerekről, kártyanaptárakról, mappákról, attrapokról, belógókról, dobozokról, a stancolás felhasználási területe végtelen.

Proof – Minta

A proof nyomtatás, azaz színminta, arra szolgál, hogy meggyőződhessen a végeredmény színhelyes változatáról, mielőtt megkezdődne a nagy mennyiségű termék legyártása. Ez egy speciális proof papírra nyomott színminta, amely nyomógépeinkkel történt összehangolással teszi lehetővé, hogy a színhelyességet a gépmester reprodukálja.

Környezetvédelmi termékdíj

A kötelezettség az első gyártó-forgalombahozót terheli. Törvényi előírás, hogy megrendeléskor ügyfeleinknek nyilatkozni kell, ha a megrendelt munka nem termékdíj köteles. Már a weboldalunkon keresztül is megtehetik.