GPS nyomkövetés jelentősége

A gépjárművek védelmi rendszerei folyamatosan fejlődnek, amit a tolvajok igyekeznek felülmúlni. A hatóságok próbálnak mindent megtenni, hogy vissza szorítsák a lopásokat, ám még mindig jelentős mértékben fordulnak elő. A GPS nyomkövetésnek éppen ezért napjainkban óriási a szerepe, ugyanis pontosan megmutatja, hogy az adott jármű éppen hol van, így a rendőrségnek is lényegesen könnyebb a dolga, ha lába kél az autónak.

Ám a GPS nyomkövetésnek ezen kívül további előnyei is vannak, hasznára válik azoknak a cégeknek is, akiknek fő profilja például a szállítmányozás vagy a vállalati flotta üzemben tartása. A GPS nyomkövető rendszer információt nyújt a várakozási időkről, utazásokról, ezáltal ellenőrizhető a sofőrök teljesítménye, valamint meg lehet tervezni a legoptimálisabb útvonalat.

Milyen extra modulok használata lehetséges?

A GPS rendszerek rengeteg extra modullal bővíthetőek, ide tartozik a raktérnyitás megfigyelése, ráláthatunk a benzinfogyasztásra, tankolásokra, de még a guminyomás is ellenőrizhető, valamint lehetséges az automatikus matrica és parkolójegy vásárlás. Az adott vállalkozás így rengeteg időt és energiát megspórolhat a dolgozóinak. A GPS-es rendszerek képesek jelezni a gépjármű határátlépését is és azonnal figyelmeztetik a sofőröket, ha nem a kijelölt útvonalon haladnak.

Tehát a GPS nyomkövetés mind a magánszemélyek számára, mind az üzleti életben rendkívül hasznosnak bizonyul. Nem csak időhatékonyság szempontjából kiváló, hanem biztonságos és átlátható is. A szolgáltatók jellemzően úgy kínálják a rendszert, hogy az ügyfél csak azokért a modulokért fizessenek, amelyeket ténylegesen megrendel és alkalmaz.

A GPS nyomkövetés és GPS nyomkövető által módunk van személy- vagy kisállat nyomkövetésre, így szeretteinket is biztonságban tudhatjuk, és mindig ellenőrizhetjük, hogy ki merre jár az adott pillanatban.

Szívesen megvalósítanátok a fentieket? Kérjétek a Focus-Premier Nyomda segítségét!

Árajánlat kérés
2020. december 10.