Miért érdemes utángyártott tonert és tintapatront vásárolni?

A nyomtatók gyártásával foglalkozó cégek bevételének nagy része nem a nyomtatók eladásából származik, hanem az eredeti tonerek és tintapatronok értékesítéséből. Ugyanis az eredeti termékek ára meglehetősen magas, ráadásul az élettartamuk is rövid. A gyártók mindent megtesznek, hogy az ügyfelek az eredetieket válasszák, sokszor érvelnek azzal, hogy az utángyártottak tönkre teszik a készülékeket. Ám ez az állítás nem valós, de ezt még különféle tesztek is alátámasztják.

Az utángyártott tonerek és tintapatronok pozitív tulajdonságai

Az utángyártott tonerek és tintapatronok óriási előnye, hogy kedvező árakon vásárolhatjuk meg őket. Akár fele annyiért is beszerezhetjük, mint az eredetieket, ezáltal jelentős összegeket spórolhatunk. Sokan azért nem mernek utángyártottat használni, mert azt hiszik, hogy a minőség silányabb lesz, de ez egyáltalán nem igaz, sőt az eredetiekkel megegyező színvonalat is képesek hozni. Sokszor különbséget sem lehet tenni a két nyomtatási anyag között.

A másik, ami miatt sokan nem az utángyártottak mellett döntenek az az, hogy összekeverik a felújítottakkal, újra felhasználtakkal, pedig ezek teljesen különbözőek.Az utángyártott tintapatronok és tonerek nem mellesleg sokkal tovább bírják, arra viszont célszerű ügyelni, hogy amíg nem helyezzük a nyomtatóba, megfelelően tároljuk. Száraz, hűvös hely a legideálisabb, amit biztos, hogy nem érhet hő vagy nedvesség.

Az utángyártottak csomagolása is megbízható, jellemzően több rétegű dobozba, buborék zsákokba vannak elhelyezve, hogy ne sérüljenek a szállítás során. A tonereken pluszban láthatunk majd egy biztonsági szalagot is, ami azt a célt szolgálja, hogy a tonerpor ki ne ömöljön. A chipet pedig még egy tok is védi. Ezeket ne felejtsük el használat előtt eltávolítani.

Árajánlat kérés
2019. október 22.