Katalógus készítés és prospektus készítés

Katalógus, prospektus készítés

Más néven: kiadvány, prospektus, magazin, pur ragasztókötés, puhatáblás könyv.

Strapabíró magazin, optimális áron! Válassza puhatáblás könyveinket, melyek elegáns megjelenésük mellett erős használat esetén is rendkívül tartósak.

Termékleírás:

 

Amennyiben időtálló nyomtatott terméket keres kedvező áron, ismerje meg ragasztókötött könyveinket! A lapokat PUR technológiával rögzítjük, melyek erős igénybevétel esetén is időtálló, szinte széttéphetetlen kiadványt biztosítanak. Amennyiben a szerkesztés fázisában is segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal! Kellő szakértelemmel rendelkező munkatársaink igény esetén a tervezéstől a gyártásig elkísérik katalógusa elkészítésében.

 

Az említett PUR-kötés legnagyobb előnye, hogy a régebben használt ragasztókötéssel szemben sokkal erősebb, lényegesen hosszabb élettartamot biztosít a kiadvány számára. Emellett kötési ideje is gyorsabb, mindössze 24 óra. A prospektusok tartóssága tovább növelhető felületvédelmi eljárásokkal, ezért érdemes tehát ofszetlakkozni vagy fóliázni.

 

Megjelenésük exkluzív, figyelemfelkeltő, mégis olcsóbbak a keménykötésű kiadványokkal szemben. Ajánljuk például termékkatalógusként, évkönyvként vagy akár például egy kiállítást bemutató művészeti kiadványként.

Szabvány könyvméretek:

 

A/4, A/5, A/6,
B/4k, B/5k, B/6k

 

A gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve B-s méreteknél a szűkített, azaz a ‘k’ betűvel jelzett méreteket javasoljuk.
Az általunk használt, szűkített B-s formátumok járnak a legkisebb eselékkel.

 

További gazdaságos méretek:

 

20 x 20 cm, 15 x 15 cm

 

Ha egyéb konkrét elképzelése van, kérjen árajánlatot tőlünk.

Elkészülési határidő:

 

5-7 munkanap,

amely módosulhat a termeléstől függően.

Árajánlatkérés:

  • Csillaggal jelölt részek kitöltése kötelező. *
  • A gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve B-s méreteknél a szűkített azaz a 'k' betűvel jelzett méreteket javasoljuk. Az általunk használt szűkített B-s formátumok járnak a legkisebb eselékkel.