Névjegykártya készítés

Ennyibe kerül a névjegykártya-készítés

Belevágna a névjegykártya készíttetésbe? Szinte az első kérdés ilyenkor: jó, de mennyibe fog ez kerülni nekem? Mai cikkünkben a büdzséhez szeretnénk támpontokat adni, hogy könnyebbé tehessük a tervezést. Átvesszük a legfontosabb tudnivalókat, emellett bemutatjuk, hogy mikor milyen szolgáltatásokat érdemes választani.

4+4 vagy 4+0?

Ha a megrendelésnél nem teljesen világos, hogy kollégáink miért kezdik matematikai feladványokkal a beszélgetést, most lerántjuk a leplet: a 4+4 azt jelenti, hogy a névjegykártya mindkét oldalán 4 alapszínnel nyomott (CMYK= ciánkék, magenta, sárga, fekete), míg a 4+0 csak az egyik oldalon nyomott kártyákra utal. Nem érdemes viszont így spórolni: a kettő közel azonos áron van, így bátran tervezzen a lapocskák mindkét oldalára grafikát.

Alap névjegykártya-csomag

Mit takar egy alap névjegykártya-megrendelés? 100 darab 90×50-es kártyát, 350 grammos papíron. Ezek ára 113 Ft + ÁFA darabonként, így a teljes ár tehát 11 300 Ft + ÁFA.

További extrák

A névjegykártyák élettartama jelentősen növelhető, ha felületnemesítési technikákat alkalmaznak rajtuk. Ezek némileg növelnek az áron, de érdemes figyelembe venni, hogy általuk minőségibb lapocskák boldog tulajdonosává válhatunk, így az újranyomás későbbre tolható. Az eljárások ráadásul prémium megjelenést is adnak a kártyáknak, így esztétikai szerepük sem elhanyagolható.

Matt fólia

A matt fólia egy vékony réteget képez a kártyán, ami a következőktől óvja meg: kis mértékben a nedvességtől, és nagy mértékben a folyamatos használattól – utóbbi a reklámtermék természetéből adódóan kiemelten fontos.

Ár: alapcsomag + matt fólia: 144 Ft + ÁFA / darab

UV-lakk

Az UV-lakk további ellenállást képez a papíron, emellett dekorációs célra is felhasználható: kiemelhetőek vele elemek (pl. betűk, logó, stb.). Akkor alkalmazza, ha szeretné még látványosabbá és figyelemfelkeltőbbé tenni névjegyét.

Ár: alapcsomag + 2 oldalon matt fólia + egy oldalon UV-lakk: 251.- + ÁFA / darab

Prégelés

Ha az elegáns, vagy igazán feltűnő megjelenés a cél, kérje a prégelést: a technika abból áll, hogy egy vékony, csillogó fóliát a papírra préselnek. Általában betűket emelnek ki vele, de logókhoz és formákhoz is bátran kérheti. Az arany és az ezüst változat kifejezetten elegáns hatást kelt, de kérhető például zöld vagy lila (és még számtalan más színben is), ami garantáltan magához vonzza a tekinteteket.

Ár: alapcsomag + 2 oldalon matt fólia + egy oldalon ezüst prég: 327 Ft. + ÁFA / darab

Szendvics névjegykártya

A szendvics névjegykártyák rendkívül népszerűek első hallásra, azonban érdemes tudni, hogy a dekoratív lapocskák borsos árral rendelkeznek. 1000 Ft / darabtól indulnak, a további utómunkák pedig még emelik a költségeket. Mivel áruk közel sem mondható optimálisnak, nagyon ritka a beérkező megrendelés, így mi sem gyártunk ilyen névjegyeket. Pánikra azonban semmi ok: a fent említett technikákkal és egy ütős grafikával könnyedén és sokkal olcsóbban készíttethet figyelemfelkeltő kártyákat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal! Esetleg más mennyiségű, vagy más jellegű megrendelést tervez névjegykártyáihoz? Keressen minket bizalommal, munkatársaink biztosan megtalálják a megoldást!

Szívesen megvalósítaná a fentieket? Kérje a Focus-Premier Nyomda segítségét!

Névjegykártya árajánlat kérés
2020. január 15.