Felírótábla készítés a legjobb tippekkel

Felírótábla készítés a legjobb tippekkel

Mai cikkünkben a felírótábla készítés előnyeit mutatjuk be: miért is érdemes belevágni a gyártásba, hogyan és mire használható, és hogy milyen tulajdonságokra szükséges odafigyelni a maximális hatékonysághoz. Olvasson tovább és tudjon meg mindent erről a hasznos reklámtermékről!

Praktikus és esztétikus

Mi is a felírótábla? Egy olyan jegyzetelést könnyítő termék, amely 2-3 centiméteres szürkelemezt tartalmaz a kellő tartósság érdekében. A táblákat ezenkívül egy befogószerkezetet látjuk el, mellyel rögzíthetőek a lapok.

Felírótábla készítés a legjobb tippekkel

A kész terméket általában például konferenciákon, előadásokon, tehát olyan helyeken szokás alkalmazni, ahol nem biztosított asztal, vagy egyéb felület a kényelmes íráshoz.

De hogyan tehető perszonalizálttá, hogyan válik a céges arculat részévé? Természetesen az Ön egyedi grafikájával, logójával, melyet kérésre a tábla akár mindkét oldalára felhelyezünk.

Ha pedig nem elégszik meg az átlagossal, válasszon felületnemesítő technikákat, hogy még prémiumabb megjelenésre tegyen szert! Itt rengeteg lehetőség áll a rendelkezésére: prégelés, ha csillogó felületet szeretne elérni, fóliák, ha növelné a tartósságot – határt csak a kreativitás és a pénztárcája szabhat.

Felírótábla készítés a legjobb tippekkel

Fontos tudnivalók felírótábla készítéshez

Mielőtt belevágna, érdemes átgondolni a következőket: kiknek szánja, és hol fogják használni a táblákat? Igazítsa a designt a leendő tulajdonoshoz, illetve azokhoz, akik látni fogják a felírótáblákat. Például: egy fiataloknak szóló rendezvényen feltűnő, látványos, friss grafikai megjelenéssel érhet el sikert, illetve érdemes azokat az üzeneteket, reklámokat ráhelyezni, amelyek kifejezzen ezt a korcsoportot érintik. Azt is kalkulálja bele, hogy mi fog látszódni a táblán, ha rákerül a jegyzetelésre szánt papír – mennyit takar el, mi marad szem előtt a reklámokból. Fokozhatja a hatást, ha egyedi jegyzettömböt is készíttet a táblák mellé.

A felírótáblák gyártása termeléstől függően 4-8 munkanapot vesz igénybe, így nemcsak profin, de gyorsan is hozzájuthat a táblákhoz, ha minket választ. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és belevágna a felírótábla készítésbe, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Felírótábla készítés árajánlatkérés
2022. február 1.

Ilyen egyedi letisztult weboldalt szeretne ön is? Szívesen segítünk.