Mennyibe kerül egy irkafüzet?

A kiadványok, legyen szó brosúrákról, magazinokról, füzetekről, katalógusokról vagy más nyomtatott anyagokról, sokszínű és hatékony eszközök a tartalom terjesztésére és az üzenetek közvetítésére, promóciókra. Az árak azonban változatosak lehetnek, és számos tényező befolyásolja azt, hogy mennyibe kerül egy kiadvány elkészítése. Tekintsük át ezeket a tényezőket!

Árak a bejegyzés végén!

1. Méret és Terjedelem

A irkafüzet mérete és terjedelme alapvetően befolyásolja az árat. Minél nagyobb és terjedelmesebb a irka füzet, annál több anyagot és munkát igényel a gyártás során, és ennek megfelelően magasabb lehet az ára.

2. Borító minősége és kivitele

A borító minősége és kivitele szintén meghatározza az irkafüzet árát. Prémium borítóanyagok, dombornyomás, fóliázás vagy más speciális bevonatok általában drágábbak, míg a standard borítók olcsóbbak lehetnek.

3. Papírminősége és típusa

A papír minősége és típusa meghatározza az irka füzet végső megjelenését és érzetét. A prémium minőségű papírok és különleges bevonatok, felületkezelések általában drágábbak, míg a standard papírok olcsóbbak lehetnek.

4. Nyomtatási technika

A nyomtatási technika szintén jelentős szerepet játszik az árképzésben. A digitális nyomtatás általában rugalmasabb és költséghatékonyabb megoldás kisebb példányszámok esetén, míg a nagyobb példányszámok esetén az ofszet nyomtatás a gazdaságosabb.

5. Tervezés és Szerkesztés

Az irka füzet tervezése és grafikai munkája szintén befolyásolja az árat. Minél összetettebb a tervezés, és minél több grafikai elemet tartalmaz a kiadvány amiket ki szeretnének emelni akár UV formalakkozással, akár domborozással, ezek a tényezők szintén emelik a kiadványok előállítási, gyártási, nyomtatási költségét.

6. Kiegészítők és extra felületkezelések

Különféle kiegészítők és extra funkciók, mint például dombornyomás, fóliázás, stancolás vagy speciális borítások, szintén hozzáadhatnak az árhoz, de egyúttal egyedivé és vonzóvá is teszik a kiadványt.

A kiadvány ára tehát sok tényezőtől függ, és mindig egyedi a projekt igényeinek és céljainak megfelelően. Fontos a kiadványtervezés során egyeztetni a nyomdával, hogy pontos árajánlatot kaphassunk, és megtalálhassuk a legmegfelelőbb megoldást az adott projekt számára.

Ne feledje, hogy a kiadványok beruházásnak számítanak, amely hosszú távú előnyöket hozhat a célnak megfelelően megtervezett és elkészített anyagok révén.

Árak:

És akkor most nézzünk pár példát rá:

A5-ös irkázott kiadvány:

A5 méret
28+4 oldal
4+4 szín
borító 200g matt műnyomó
belív 130g matt műnyomó
irkatűzve
500 db

312.- / db + áfa*

A4-es irkázott kiadvány:

A4 méret
28+4 oldal
4+4 szín
borító 200g matt műnyomó
belív 130g matt műnyomó
irkatűzve
500 db

507.- / db + áfa*

*Természetesen ezek csupán példák. Ha más paraméterek alapján szeretne irkafüzetet rendelni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, vagy küldjön árajánlatkérést az árajánlati űrlap kitöltésével, amelyet pillanatok alatt könnyedén elkészíthet.

Árajánlatkérés
2024. február 22.