Mindent a matricagyártásról

Mi jut eszébe a matricákról? A kicsi, öntapadós, színes „papírjátékok”, amelyek úgy lenyűgözték gyermekkorában? Nos, a figyelemfelkeltő hatásuk a régi, ipari testvéreik azonban jóval több funkcióval, izgalmas marketing lehetőségekkel szolgálnak. Ismerje meg a matricagyártás rejtelmeit!

Mi is a matrica?

Egy olyan, általában papírból (de akár lehet műanyagalapú is) készülő nyomdaipari termék, melynek hátulja speciális ragasztóval van ellátva, így könnyedén felhelyezhető szinte bármilyen megtisztított felületre. Formában és méretben széles a paletta. Lehet kicsi vagy nagy, hagyományos négyzet, téglalap, de akár szívalakú, vagy bármilyen más egyedi formában kivágott is.

Mit kell tudni matrica gyártás előtt?

Mint minden esetben, matricagyártáskor is azt a legfontosabb mérlegelni, hogy mit szeretnénk elérni, és ehhez mely tulajdonsága miatt a legjobb választás a matrica. E főbb jellemzők a következőek:

  • Interaktívak: a klasszikus értelemben vett kisebb matricákat a végfelhasználó kedve szerint felhelyezheti, gyűjtheti. Izgalmas reklámtermék, mellyel tulajdonosa szabadon rendelkezhet.
  • Látványosak: az említett, végtelen lehetőségekkel szolgáló formavilág miatt izgalmas kialakítás hozható létre, amely minden tekintetet magára vonz. Az elkészült matricák felülete tovább nemesíthető, azaz akár csillogóvá és mattá is tehető, különböző dekorációs elemekkel ellátva (pl. dombornyomás, prégelés).
  • Tartósak: a lapocskák hátulján használt ragasztó kiváló minőségű, így akár nagyobb plakátot, akár apró matricát gyártat, nem fog csalódni a tartósságban.
  • Könnyen kezelhetőek: a matricák köztudott előnye, hogy nem szükséges külön ragasztót felvinni a felületre, ahova helyezni akarjuk őket. Egyszerűen húzza le a ragasztós oldalt védő réteget, és tegye a kívánt helyre. Kész is!

Gyakori felhasználási módok:

Hoztunk pár inspirációt a matricagyártáshoz, mielőtt belevágna! A listában a teljesség igénye nélkül a leggyakoribb változatokat gyűjtöttük össze. Egyedi elképzelés esetén keresse fel kollégáinkat, biztosak vagyunk abban, hogy segítenek terve megvalósításában!

Öntapadós plakátok: tartós, könnyű felhelyezhetőséget biztosító plakátok, melyekkel esztétikusan és strapabíróan hirdetheti vállalkozását

Címkék: egységességet teremt, a cége arculati elemeként használhatja. Teheti akár termékre, kiszállítós dobozra, vagy akár lapokra.

Autómatrica: elláthatja grafikájával, logójával a céges flottát, amellyel még professzionálisabb megjelenést kelthet.

Ablakra helyezhető matricák: még figyelemfelkeltőbbé teheti kirakata, üzlete külsejét.

Amennyiben kedvet kapott a matricagyártáshoz, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Matrica készítés árajánlatkérés
2021. január 8.

Ilyen egyedi letisztult weboldalt szeretne ön is? Szívesen segítünk.