Papírtáskagyártás: ismerje meg a lépéseket!

Cikkünkben egy igazán praktikus, sokoldalú terméket mutatunk be: tudjon meg mindent a papírtáskák gyártásáról! Körüljárjuk a tervezés fontos állomásait és a használathoz is adunk pár hasznos tanácsot. Tartson velünk és bővítse cége arculati elemeit kreatív eszközökkel!

Miért érdemes papírtáskát gyártatni?

A professzionális megjelenés a részletekben keresendő: ha adott egy kiváló termék, a csomagolása is minőségi kidolgozást érdemel. Egy igényes, egyedi tasakban átnyújtva tovább emeli vásárlójában, partnerében a termékhez fűződő prémium érzetet. A logózott, egyedi csomagolás egyúttal a bizalmat is növeli, hiszen azt sugallja: a gyártó még erre is gondolt.

Az érdeklődés felkeltésében is segíthet: egy dekoratív csomagolás szinte vonzza a tekintetet. A figyelem pedig Önnek és vásárlójának is fontos. Az eladó reklámfelületként is használhatja a tasakot, hiszen tulajdonosa szállítás közben „ingyen” reklámozza márkáját. A vásárló pedig megmutathatja, kifejezheti, hogy hol vásárol – előbbi luxustermékeknél, love brandeknél kiemelten meghatározó lehet a felhasználó számára.

Fontos tudnivalók a papírtáskák gyártása előtt

Sokak számára az előbb említett, „ingyen” reklámfelület a legfontosabb. Ezért tehát érdemes átgondolni, mit is teszünk a tasakokra. A klasszikus logo mellett akár szezonális akciókat, kedvezményeket, egyéb érdekes tudnivalókat is helyezhet a felületükre, vagy az évszakokhoz szabhatja megjelenésüket.

Vizsgálja meg, kiknek szánja a tasakokat. Más tetszik egy fiatalabb közönségnek és más egy idősebbnek. De ne felejtse el a termékhez igazítani a csomagolást: méretben, színben, megjelenésben passzoljon a cégéhez és az üzenethez.

Ehhez rengeteg technika és kivitelezési mód áll a rendelkezésére: klasszikusan 200g-os műnyomó papírból gyártjuk a papírtáskákat, de kreatív papírok is választhatóak (erről érdeklődjön kollégáinktól!). A táskák felülete nemesíthető: fóliázható (matt vagy fényes), lakkozható (teljesen, vagy csak egy-egy mintán, feliraton), prégelhető vagy dombornyomható.

Céges tippek papírtáska gyártáshoz

Az értékesítésen kívül más üzleti célokra is alkalmasak a papírtáskák, például céges ajándékok átadására. Karácsonyi ünnepségeken, egyéb rendezvényeken egységes és profi megjelenést kölcsönöz.

A méret tekintetében széles a skála. Önnek csak annyi a dolga: tervezze meg, mekkora méretű tárgyakat, papírokat tervez a papírtáskákba helyezni.

A kész tasakok 4-8 nap alatt készülnek el, a termeléstől függően.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és belevágna a papírtáskagyártásba, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Papírtáska készítés árajánlatkérés
2021. január 19.

Ilyen egyedi letisztult weboldalt szeretne ön is? Szívesen segítünk.